header

21 maart 2015

 

Na een training waarbij wij de puntjes op de "i" hebben gezet, gaan wij vol goede moed naar Sittard voor de uitwedstrijd tegen DVO F6. DVO staat op het moment eerste en is een team om tegen op te kijken, letterlijk en figuurlijk. Er is een groot lengteverschil tussen onze spelertjes en die van DVO. In het begin van de wedstrijd merk je dat onze spelertjes daar wel moeite mee hebben. Na enkele kansen over en weer krijgt onze F2 toch langzaam de overhand in de wedstrijd, echter de bal wil er niet in. Onze voetballertjes proberen steeds te scoren, met afstandschoten van Finn en Naud, met uitbraken en pingels van Glenn en Tjeu, maar de bal wil er niet in. Door het goede werk van Ian, Jon en Ilse gelukkig ook niet bij ons. Hard werken op het middenveld loont, Christa, Mika, Liam, Roman en Finn passen de bal naar de aanvallers. Uit één van deze passes speelt Naud zich vrij en scoort de 1-0. Hier blijft het ook bij. GB F2 is nu weer medekoploper. Chapeau!

 

14 maart 2015

 

Een uitwedstrijd staat op het programma, tegen ST DPJ/RKDFC F5, een fusieclub uit Doenrade. Trainers Pat en Dan zijn niet aanwezig. Doenrade heeft nog geen wedstrijd gewonnen, dus toch oppassen voor onderschatting. Over de hele wedstrijd gezien heeft onze F2 het meeste balbezit, maar aan het einde van de wedstrijd staan wij met lege handen. Doenrade heeft aan 2 uitbraken voldoende om te scoren en de wedstrijd gaat verloren met 2-0. Onze jongens en meisjes hebben wel hun best gedaan, maar de bal wilde niet in de goal. Op de training gaan wij in ieder geval oefenen in vrijlopen en niet op een kluitje voetballen.

 

7 maart 2015

 

Volle bak vandaag, alle pupillen zijn paraat. Eens kijken of wij het goede spel van vorige week een vervolg kunnen geven. Het is een thuiswedstrijd vandaag tegen VV Sittard F6.  Voor de wedstrijd meldt de trainer van VV Sittard dat het de eerste wedstrijd van de pupillen is op het grote veld. Dat komt goed uit, want voor ons is het de tweede wedstrijd. Na een moeizaam begin branden onze jongens en meisjes los. Met hard werken en goed ballen afpakken lukt het om een bres in de verdediging van Sittard te slaan, 1-0 door Naud. Jon en Ilse houden alles achter dicht, met Ian als extra stok achter de deur. De vooruitgang is te zien. Het middenveld, met Liam, Roman, Christa, Finn, zorgt ervoor dat onze aanvallers, Glenn, Naud, Mika en Tjeu in stelling worden gebracht. De 2-0 en 3-0 worden gescoord door Naud, alvorens Sittard iets terug kan doen, 3-1. Na een vloeiende aanval scoort Tjeu 4-1. Finn probeert het met een afstandsschot 5-1. Sittard komt terug 5-2. Jon gaat met een lange rush langs de zijlijn op gaol af en schet 6-2. Als toetje maakt Naud nog de 7-2. Twee wedstrijden 6 punten, dat is super voor een 1e jaars F-team.

 

28 februari 2015

 

De eerste thuiswedstrijd als F2 is een feit. De tegenstander is Caesar F4 uit Beek. Liam en Glenn zijn er niet bij vanwege het behalen van hun zwemdiploma. De wedstrijd begint en na 10 minuten staat het al 3-0 voor onze jongens en meisjes. Jon en Finn vinden met twee mooie passes Naud, die op snelheid 3 doelpunten scoort. Achterin wordt weer alles goed dicht gehouden door Ilse, Jon, Finn en Ian. Op het middenveld bikkelen Tjeu, Roman en Christa om de bal en voorin staan Mika en Naud op scherp. het ballen afpakken gaat heel goed in deze wedstrijd. Caesar scoort nog 1 keer tegen, met een aantal mooie reddingen zorgt Ian dat de eindstand 3-1 blijft. De eerste overwinning als F2 is in de pocket. Chapeau! De 3 punten blijven in Geulle!

 

26 februari 2015

 

Het nieuwe seizoen is weer begonnen. Na het fantastische seizoen als mini-F, een geweldig kampioenschap en feest, gaan wij komend seizoen als F2 door het voetballeven. Dat betekent een groot veld, grotere doelen en met 7 spelers op het veld staan. Anders trainen, meer overspelen en een heuse keeper in het doel. Vanwege al die nieuwe dingen heeft het trainerstrio besloten om een oefenwedstrijd in te lassen. De oefenwedstrijd wordt gespeeld tegen Haslou F6. Na een onwennig begin staat onze F2 na een paar minuten met 1-0 achter. langzamerhand beginnen ze in de wedstrijd te komen en scoort Daan, geleend van de F1, 1-1 en Naud de 2-1. Achterin worden door Ilse en Jon alle ballen tegen gehouden. Ook Ian keept zijn 1e echte wedstrijd en houdt alsof hij nooit anders heeft gedaan, de ballen tegen. Finn scoort de 3-1 met een knap afstandsschot. Haslou komt nog terug tot 3-3 en dan is de oefenwedstrijd afgelopen. Nog even penalties trappen en wij vertrekken met een goed gevoel huiswaarts. 

 

29 november 2014 Kampioenswedstrijd!!!

 

Het is zover, de spanning stijgt. Wij zijn met zijn allen een weg ingeslagen, waarbij wij het hoogst mogelijke voor ogen hadden. De stip op de horizon moest het kampioenschap van onze mini-F worden, ons gezamenlijke doel. Nu staan wij aan de vooravond van de mooiste wedstrijd van het jaar, een hoogtepunt in de jonge leventjes van onze pupillen. Hier hebben zij al die weken voor moeten afzien tijdens de trainingen, en diepgaande gesprekken hebben wij gevoerd over tactieken en technieken, over samenspel en dribbelen. Wij gaan onze belofte, die wij na iedere wedstrijd luidkeels meeschreeuwde, inlossen. Citroen, citroen, citroen en Gäöl is kampioen!!!!! In het begin van de wedstrijd tegen Hellas (Klimmen-Ransdaal) is te merken dat er veel op het spel staat. Onze jongens en meisjes zijn nerveus. het duurt lang voordat de eerste gaol valt, maar daarna scoren ze er weer lustig op los. Na de eerste helft staat het 6-1. In de 2e helft worden alle registers opengetrokken en krijgen de supporters een wervelende show te zien met als eindstand 15-4. het kampioensfeest kan beginnen. Na de penalties worden onze jongens en meisjes gehuldigd. Zij krijgen allemaal een mooie medaille, een sjiek t-shirt, een chocoladeletter en niet te vergeten "frieten met frikandel en kroket", en een lekkere wafel als toetje. Ook de trainers worden in het zonnetje gezet. Mini-Fjes, ouders, familie en vrienden van de mini-F, trainers, allemaal bedankt voor dit mooie seizoen! 

Team 1 bestaat uit Finn, Ian, Mika, Tjeu, Emmy

Team 2 bestaat uit Naud, Jon, Roman, Ilse

Helaas konden Glenn en Liam niet aanwezig zijn bij de wedstrijd, maar zij waren natuurlijk wel van de partij bij het feestje.

De uitslagen zijn als volgt:

1e wedstrijd: GB Team 1 - Hellas 1 1-1, GB Team 2 - Hellas 2 5-0

2e wedstrijd: GB Team 1 - Hellas 2 3-1, GB Team 2 - Hellas 1 6-2

Bij elkaar opgeteld resulteert dat dus in een 15-4 overwinning voor de Gäölsche Boys, na een ruststand van 6-1. De doelpuntenmakers zijn: Naud (6x), Finn (2x), Ian (2x), Jon (4x), Roman (1x). 

 

22 november 2014

 

Gaan de Geulsche Boys weer voor de overwinning, wij zullen het zien. Zou RKUVC Ulestraten deze TGV kunnen stoppen? Na de nipte overwinning vorige week op Bunde is weer goed getraind geworden, met name op het positiespel en de bal afpakken van de tegenstander. De jongens en meisjes zijn er klaar voor en het citroen, citroen, citroen wordt zachtjes in de kleedkamer gezongen, wordt dit de nieuwe hymne voor dit jonge team. De derby tegen Ulestraten gaat voortvarend van start, na 15 minuten staat het 8-0 voor onze kanjers. Aan het einde van de wedstrijd kijkt de tegenstander vol ongeloof naar het scorebord 11-1 voor de Geulsche Boys. Weer een overwinning, op naar het kampioenschap! 

Team 1 bestaat uit Finn, Ian, Liam, Mika, Roman, Emmy

Team 2 bestaat uit Naud, Jon, Tjeu, Ilse, Glenn.

De uitslagen zijn als volgt:

1e wedstrijd: RKUVC 1 - GB Team 1 0-2, RKUVC 2 - GB Team 2 0-6

2e wedstrijd: RKUVC 1 - GB Team 2 0-3, RKUVC 2 - GB Team 1 1-0

Bij elkaar opgeteld resulteert dat dus in een 11-1 overwinning voor de Gäölsche Boys, na een ruststand van 8-0. De doelpuntenmakers zijn: Naud (5x), Ian (2x), Jon (2x), Tjeu (1x), eigen doelpunt (1x).

 

15 november 2014 

 

Ook Schimmert heeft te maken gehad met de Gäölse tsunamie afgelopen week, er was geen houden aan, dweilen met de kraan open. Met het scorend vermogen zit het wel goed, ook de afwezigheid van 2 trainers was geen probleem. Of misschien juist daardoor……… Maar goed op de training van afgelopen woensdag is met name geoefend op het combinatiespel en de passeerbewegingen. Bittere noodzaak, want de uitwedstrijd tegen Bunde staat op het programma, de derby der derby’s. Wij zijn goed voorbereid voor deze klassieker. Goed slapen, juiste voeding en een trein vol supporters zijn nodig om de verdediging van Bunde te kraken. De mini-F gaat ervoor! Het is één van de moeilijkste wedstrijden tot nu toe. Bunde geeft zich niet makkelijk gewonnen. Met een uliteme inspanning winnen onze jongens en meisjes met een miniem verschil 6-4. Zou dit de opmaat zijn voor het kampioenschap?

Team 1 bestaat uit Finn, Ian, Liam, Mika, Roman, Emmy

Team 2 bestaat uit Naud, Jon, Tjeu, Ilse, Glenn.

De uitslagen zijn als volgt:

1e wedstrijd: Bunde 1 - GB Team 1 1-2, Bunde 2 - GB Team 2 0-2

2e wedstrijd: Bunde 1 - GB Team 2 0-2, Bunde 2 - GB Team 1 3-0

Bij elkaar opgeteld resulteert dat dus in een 6-4 overwinning voor de Gäölsche Boys, na een ruststand van  4-1. De doelpuntenmakers zijn: Naud (2x), Finn (1x), Ian (1x), Jon (2x).

 

8 november 2014

 

Na de schitterende, enerverende, voetbaltechnisch hoogstaande en bovenal plezierige wedstrijd, waarbij het samenspelen hoog in het vaandel stond, staan wij nu weer met beide beentjes op de grond. Meerssen likt de wonden en wij laten het zweven nu weer even achter ons, want er staat een nieuwe uitdaging voor de deur. Deze wedstrijd mag gerust ook een derby genoemd worden. Wij hebben goed getraind, een goed onderling partijtje gespeeld en wij staan weer op scherp. Wij hebben vernomen dat de supporters er weer zin in hebben, dus zij staan weer in grote getale langs de lijn staan in Schimmert. In een razend tempo wordt Schimmert op de knieën gedwongen, er is geen houden aan. De grootste overwinning tot nu toe is een feit. Met goed combinatiespel en mooie gaols wordt de einduitslag uiteindelijk 22-2.

Team 1 bestaat uit Finn, Ian, Liam, Mika, Roman, Emmy

Team 2 bestaat uit Naud, Jon, Tjeu, Ilse, Glenn.

De uitslagen zijn als volgt:

1e wedstrijd: Schimmert 1 - GB Team 1 1-8, Schimmert 2 - GB Team 2 0-3

2e wedstrijd: Schimmert 1 - GB Team 2 1-5, Schimmert 2 - GB Team 1 0-6

Bij elkaar opgeteld resulteert dat dus in een 22-2 overwinning voor de Gäölsche Boys, na een ruststand van 11-1. De doelpuntenmakers zijn: Finn (6x), Ian (3x), Jon (6x), Glenn (1x), Roman (4x), Ilse (2x).

 

1 november 2014

 

De herfstvakantie is voorbij, als wij de weergoden mogen geloven begint de lente. Nadat wij voor de herfstvakantie met name tegen exotische en onbekende tegenstanders hebben gespeeld, komen na de herfstvakantie onze naaste buren aan bod. vandaag spelen wij onder aangename omstandigheden, 19 graden overdag, een onvervalste streekderby tegen de hoofdstad van onze gemeente, Meerssen. Wij hebben de afgelopen weken niet stil gezeten, maar goed getraind en gaan dus ook met een super gevoel aan de clash beginnen. Er is absoluut geen sprake van een calimero syndroom (wij zijn klein en zij zijn groot) hebben de trainers gemerkt, dus dat gaat weer wat beloven. De tribune zit tjokvol. In een zinderende wedstrijd met vloeiende combinaties, goed positiespel, mooie gaols en een waterdichte verdediging wordt Meerssen met 18-3 naar huis gestuurd, afgedroogd. Chapeau!

Team 1 bestaat uit Finn, Ian, Liam, Mika, Tjeu, Emmy

Team 2 bestaat uit Naud, Jon, Roman, Ilse, Glenn.

De uitslagen zijn als volgt:

1e wedstrijd: GB Team 1 - SV Meerssen 1 3-0, GB Team 2 - SV Meerssen 2 3-1

2e wedstrijd: GB Team 1 - SV Meerssen 2 4-1, GB Team 2 - SV Meerssen 1 8-1

Bij elkaar opgeteld resulteert dat dus in een 18-3 overwinning voor de Gäölsche Boys, na een ruststand van 6-1. De doelpuntenmakers zijn: Naud (6x), Finn (4x), Ian (3x), Jon (3x), Glenn (1x), eigen doelpunt (1x).

Mini-F Derby tegen SV Meerssen

 

Mini-F Geulsche Boys op de buitenlandse TV!!

 

Echt waar! De mini-F is te bewonderen op Arte en is inmiddels uitgezonden in Duitsland en Frankrijk, met dank aan de familie van Eerd, dochter Ilse is een speelster van onze mini-F. Rond de 15e minuut is een stukje van de training van de mini-F te zien. Onderstaand vinden jullie de link!

http://www.arte.tv/guide/de/051095-010/zu-tisch-in?autoplay=1%3Fautoplay%3D1

 

11 oktober 2014

 

Na de zeer grote overwinning van vorige week is het te hopen dat onze kanjers niet denken dat iedere wedstrijd met dergelijke cijfers gewonnen kan worden. Op de training bereiden de trainers de spelertjes voor op de komende tegenstander Hulsberg. Hulsberg is op dat moment de koploper op de ranglijst en dus een zeer sterke tegenstander. Na de overwinning van vorige week merken trainers dat de aandacht tijdens deze wedstrijd verslapt. Met aanwijzigingen proberen de trainers om de spelertjes weer te laten voetballen. De zware wedstrijd wordt uiteindelijk met miniem verschil gewonnen 8-6, na een ruststand van 3-0. Zeer spannend en het thuispubliek heeft op het puntje van de stoel gezeten.

Team 1 bestaat uit Finn, Ian, Liam, Mika, Tjeu.

Team 2 bestaat uit Naud, Jon, Roman, Ilse, Glenn, Emmy.

De uitslagen zijn als volgt:

1e wedstrijd: GB Team 1 - Hulsberg 1 2-0, GB Team 2 - Hulsberg 2 1-0

2e wedstrijd: GB Team 1 - Hulsberg 2 3-4, GB Team 2 - Hulsberg 2 2-2

Bij elkaar opgeteld resulteert dat dus in een 8-6 overwinning voor de Gäölsche Boys. De doelpuntenmakers zijn: Naud (2x), Finn (3x), Jon (1x), Mika (2x).

 

4 oktober 2014

 

Na vorige week tegen Voerendaal mini-F1 gespeeld te hebben is nu Voerendaal mini-F2 de tegenstander. Binnen de spelersgroep is sprake van revanche gevoelens. Wij gaan toch zeker geen 2 keer van Voerendaal verliezen. Op de training wordt goed toegewerkt naar de wedstrijd, alle spelelementen en tactieken worden besproken en toegepast. De spelertjes weten wat hun te doen staat. In een stoet gaan alle supporters richting de voetbalarena van Voerendaal. Jon is afwezig, maar ook hij laat via de mail weten dat hij aan zijn vriendjes en vriendinnetjes denkt en hij wenst hun vanaf zijn vakantie-adres veel succes toe. Trainer Danny is ook afwezig, omdat hij bij zijn andere zoon gaat kijken, die voetbalt bij de Gäölsche Boys F1. Supergemotiveerd gaan onze spelertjes onder luide aanmoedigingen het veld op. De wedstrijd wordt met een grandioos verschil gewonnen, Voerendaal mini-F2 is een speelbal voor ons topteam. De trainingsarbeid heeft zijn vruchten afgeworpen. De uitslag is 18-3 voor de Gäölsche boys na een ruststand van 10-1. Met een goed gevoel keren wij huiswaarts. Chapeau!

Team 1 bestaat uit Finn, Ian, Liam, Mika, Tjeu.

Team 2 bestaat uit Naud, Roman, Ilse, Glenn, Emmy.

De uitslagen zijn als volgt:

1e wedstrijd: Voerendaal 1 - GB Team 1 0-4, Voerendaal 2 - GB Team 2 0-4

2e wedstrijd: Voerendaal 1 - GB Team 2 2-4, Voerendaal 2 - GB Team 1 1-6

Bij elkaar opgeteld resulteert dat dus in een 18-3 overwinning voor de Gäölsche Boys. De doelpuntenmakers zijn: Naud (5x), Finn (4x), Ian (1x), Liam (1x), Roman (4x), Tjeu (2x), Ilse (1x).

 

27 september 2014

 

De eerste thuiswedstrijd is een feit. Wij gaan voor het eerst een echte wedstrijd spelen op onze eigen wei. Het gras ligt er perfect bij en de spelertjes hebben er zin in na hun overwinning van vorige week. De tegenstander is Voerendaal. Voerendaal heeft 2 mini-F'en en dit is Voerendaal mini-F1. Ook nu staan er weer heel veel supporters langs de lijn. Aangezien Voerendaal maar de beschikking heeft over 7 pupillen, besluiten wij ook om een team van 3 en een team van 4 op te stellen. Daar maken wij als mini-F geen probleem van en door de wissels staan onze talentjes fris en fruitig op het veld. Het mocht helaas niet baten, de wedstrijd gaat nipt verloren met 11-13. Onze toppertjes hebben gestreden voor wat ze waard waren, helaas. Onder luid applaus verlaten zij het veld.

Team 1 bestaat uit Jon, Naud, Finn, Tjeu, Emmy/Mika.

Team 2 bestaat uit Ilse, Liam, Roman, Glenn, Liam, Emmy/Mika.

In overleg met Voerendaal wordt besloten om Team 1 twee maal tegen Voerendaal 1 te laten spelen en team 2 twee maal tegen Voerendaal 2.

De uitslagen zijn als volgt:

1e wedstrijd: GB Team 1 - Voerendaal 1 2-4, GB Team 2 - Voerendaal 2 5-3

2e wedstrijd: GB Team 1 - Voerendaal 1 1-2, GB Team 2 - Voerendaal 2 3-4

Bij elkaar opgeteld resulteert dat dus in een 11-13 nederlaag voor de Gäölsche Boys na een gelijke rustand van 7-7. De doelpuntenmakers zijn: Naud (2x), Finn (1x), Ian (6x), Liam (1x) en een eigen doelpunt van Voerendaal.

 

20 september 2014

 

In de aanloop naar de eerste echte wedstrijd merk je dat de spanning stijgt. Zij willen zo graag voetballen en de winst in de oefenwedstrijd smaakt zeker naar meer. De eerste wedstrijd van het seizoen is een uitwedstrijd tegen de mini-F van Berg'28. In een grote colonne vertrekken voetballertjes, ouders, opa's en oma's en supporters richting Berg en Terblijt. Berg'28 kan zich opmaken voor een invasie. De wedstrijden worden gespeeld op 2 veldjes.  De trainers hebben 2 teams samengesteld.

Team 1 bestaat uit Finn, Ian, Emmy, Liam en Mika.

Team 2 bestaat uit Jon, Ilse, Glenn, Tjeu en Naud.

Roman kan er niet bij zijn vandaag, maar hij heeft zijn vriendjes en vriendinnetjes via e-mail veel succes gewenst voor deze wedstrijd. En succes hebben onze kanjers, de wedstrijd wordt glorieus gewonnen met 13-7, na een rustand van 7-4. Er liggen natuurlijk heel veel vloeiende combinaties en trucjes ten grondslag aan deze overwinning. Berg'28 heeft een sterk team en een minder goed team opgesteld en wij hebben daar twee teams met de juiste mix tegenover gezet. De eerste 3 punten zijn binnen, een geweldige prestatie!

De uitslagen zijn als volgt:

1e wedstrijd: Berg'28 1 - GB Team 1 4-0, Berg'28 2 - GB Team 2 0-7

2e wedstrijd: Berg'28 1 - GB Team 2 3-0, Berg'28 2 - GB Team 1 0-6

Bij elkaar opgeteld resulteert dat dus in een 13-7 overwinning van de Gäölsche Boys. De doelpuntenmakers zijn: Mika (1x), Jon (2x), Tjeu (2x), Naud (3x) en Finn (5x).

 

17 september 2014

Na de zomervakantie zijn de trainingen weer begonnen. De trainers zijn verbaasd over het niveau van onze pupillen. Tijdens de vakantie hebben zij goed geoefend op de camping, het strand, op straat of gewoon in de tuin. De oefeningen die zij voor de vakantie geleerd hebben, hebben zij bijna allemaal nog onder de knie. De oefenwedstijd op 17 september komt dus als geroepen. De mini-F is er klaar voor. De tegenstander komt wederom uit de buurt, een echte derby dus! Tegenstander is de mini-F van Haslou (Elsloo). Ook bij deze wedstrijd staat een grote supportersschare langs het veld, dat beloofd wat voor de komende wedstrijden. In een geweldige thuiswedstrijd laten de jongens en meisjes zien dat ze er staan. De derby wordt met ruime cijfers gewonnen, de eerste overwinning is een feit en met het scorend vermogen zit het wel snor. Chapeau!

 

Seizoen 2013/2014

Onze toppertjes in de jongste categorie, de mini-F, hebben zich een jaar lang voorbereid op hun eerste wedstrijd. In het seizoen 2013/2014 is door de trainers Roger Thijssen, Patrick Smeets en Danny van Eijsden gebouwd aan een team dat er mag wezen. De contouren van het team werden gedurende het seizoen 2013/2014 langzaam duidelijker, er kwamen spelertjes bij en er vielen spelertjes af. Tijdens de trainingen is veel getraind geworden op de basisprincipes van het voetbal in de vorm van oefeningen, spelletjes en onderlinge duels. De eerste oefenwedstrijd vindt nog plaats voor de zomervakantie tegen RKUVC Ulestraten mini-F, een uitwedstrijd. De mini-F van Ulestraten is kampioen geworden en dus een geduchte tegenstander voor onze jongens en meisjes die hun eerste wedstrijd gaan spelen. Onder grote belangstelling van de meegereisde supporters wordt de derby nipt verloren, Glenn maakt het enige Gäölse doelpunt en is topscoorder van de Gäölsche Boys mini-F in het seizoen 2013-2014. Het begin is er en onze mini-Fjes weten van geen ophouden: "Wij willen wedstrijdjes", "Wanneer mogen wij weer een wedstrijdje spelen" zijn veel gehoorde kreten op het voetbalveld van de Gäölsche Boys. De mini-F schrijft zich in voor de competitie in 2014/2015. 

 

Fanatieke trainingen van onze allerjongsten! 

 

 minif 2    mini f 

 

    

  

Energievergelijken

Vergelijk de energieprijzen op gaslicht.com

SPONSOREN

 • bdsign.jpg
 • franssen_1_1.jpg
 • m.kraft.jpg
 • louwet.jpg
 • csm.jpg
 • autoservice.jpg
 • meijers.jpg
 • paulpenders.jpg
 • ginkgo.jpg
 • meinke.jpg
 • meijerglashandel.jpg
 • viaviela.jpg
 • odekerken.jpg
 • dejong.jpg
 • nicolaes.jpg
 • ah.png
 • ossel.jpg
 • bosten.jpg
 • hemelke.jpg
 • rosier.jpg
 • ruyl.jpg
 • bloomerie.jpg
 • andi_druk3.jpg
 • kikken.jpg
 • santho.jpg
 • boschke.jpg
 • rovi.jpg
 • menshop.jpg
 • pluymaekers1.jpg
 • martens.jpg
 • vissers.jpg
 • epm.jpg
 • howicon1.jpg
 • gamma.jpg
 • bours1.jpg
 • frissen.jpg
 • dolmans.jpg
 • simenon.jpg
 • factory.jpg

KLEDINGSPONSOREN

 • andi_druk3.jpg
 • bosten.jpg
 • gaolenaer.jpg
 • hepke.jpg
 • kraft.jpg